De weg naar succes!

Hoe behaal je je doelen?

Maandag 28 januari 19.30 – 21.00 uur 
Maandag 4 februari 19.30 – 21.00 uur

Succes in ons leven willen wij allemaal. Succes is voor iedereen anders, maar uiteindelijk draait het om de mijlpalen en waar wij gelukkig van worden. De weg naar succes is een nieuw aanbod en staat elk kwartaal voor een ander thema!

Elk jaar hebben we het erover: goede voornemens! Altijd willen we werken aan onszelf. We willen onszelf doorontwikkelen, het beste uit ons halen… Je leest allerlei boeken, maar daar blijft het dan bij. Werken aan jezelf is altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Begin het jaar goed en wees erbij! Een beter, slimmer en productiever jij … thuis, op werk, op school! Tijdens dit event staan we stil bij de weg naar succes en hoe jij je doelen kunt behalen.
In de digitale tijdperk zijn er veel valkuilen die je van je doel afhouden. Zo reageer je even op een berichtje op Facebook en voor je het weet is de dag alweer bijna om en heb je niet gedaan wat je had willen doen.
Daar gaan je verandering in brengen. Laat je inspireren en motiveren als het gaat om het bereiken van je doelen zonder afleiding.
Word 2019 jouw jaar?
Thema volgend kwartaal: eindexamens!
Kosten 10 euro.

Aanmelden via info@indekerngezond.nl

Gül Akcaova is de oprichter van Sidekick Mattie. Sinds 2015 onderzoekt ze hoe sociale media werken, wat de effecten zijn en ontwikkelt ze tools, zoals de app Mattie, die ondersteunen om bewuster om te gaan met o.a. de smartphone. Twee tot drie keer per jaar geeft ze lezingen en workshops om de opgehaalde inzichten te delen.

Indekerngezond

Adres

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum

Kijk hier hoe je ons kunt bereiken

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Meer…

Contactpersonen

Projectleiders
Janine van der Duin
M: 06-53123320
Sandra IJpma
M: 06-12349277