Fit het Zelf!

Tijdens de interactieve cursus Fit het Zelf krijg je veel kennis over beweging, voeding en eetgedrag. Op basis daarvan bepaal je zelf wat je gaat aanpassen in je leefstijl. Aanpassingen die je makkelijk kunt volhouden. Zodat jij je persoonlijke doelen haalt. Met blijvend resultaat, in plaats van snel resultaat. Zes maanden lang iedere maand een workshop. Elke workshop bestaat uit een beweegdeel en een voedingsdeel. Elke maand met ander thema. Zelfstandig te volgen of als reeks.

Kies voor een fitte toekomst. Pak zelf de regie over je leefstijl.

Alle workshops zijn van 16.00-17.00 uur (kosteloos). Het 1e deel van elke workshop bestaat uit een praktijkles bewegen en het 2e deel uit een praktijkles over voeding.

Vrijdag 14 december
Gezondheidswinst thuis & Vet gezond
Maak de switch van ongezonde naar gezonde vetten. 

Vrijdag 8 februari 2019
Fit(ness) op het werk &
Kies vezelrijk

Woensdag 6 maart 2019
Fit worden met hardlopen &
Suiker minderen, wat zijn de quick wins?

Vrijdag 12 april 2019
Sterker worden en sterk blijven &
Zout: Hoe blijf jij onder de dagelijks aanbevolen hoeveelheid?

Vrijdag 8 mei
Sporten met/ voor je hart &
Hoe pak je de regie op je eetgedrag?

Datum in juni n.t.b.: Buikspierplezier &
Meer groente en fruit eten: Hoe krijg je dat voor elkaar?

Interesse? Graag aanmelden via info@indekerngezond.nl

Edwin te Velde

“Mijn ambitie is om mensen in beweging te krijgen. Door te werken aan de dingen waar je echt wat aan hebt: je kracht en je conditie. Vrijwel elke avond kun je me met een groep aantreffen in de buurt van het Castellum, voor een training van Training te velde. Mijn trainingen zijn afwisselend en soms behoorlijk ludiek. Dat is leuk en effectief. Om blessurevrij en fit te blijven kun je namelijk het beste gevarieerd trainen. En dat hoeft echt niet altijd fanatiek te zijn of super ingewikkeld. ‘Trainen’ is eigenlijk een verkeerd woord. Het gaat erom dat bewegen een vanzelfsprekend onderdeel wordt van je dagelijkse leven.”

Esther van Veen

“Sinds 2015 ben ik gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Als Gewichtsconsulent Leidsche Rijn coach ik mensen bij het afvallen, met gewoon gezond èn lekker eten. Ik heb ervaren hoe blij mensen worden als ze de regie pakken over hun eetgedrag en van mij leren hoe ze meer kunnen genieten van hun eten. En ik hoor steeds weer dat mensen zich fitter voelen, als ze kiezen voor meer gezonde voeding. Ik vind het enorm leuk om praktische en duidelijke kennis over te brengen en mensen te coachen naar een nieuw eetpatroon, dat ze goed vol kunnen houden.”

Indekerngezond

Adres

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum

Kijk hier hoe je ons kunt bereiken

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Meer…

Contactpersonen

Projectleiders
Janine van der Duin
M: 06-53123320
Sandra IJpma
M: 06-12349277