Reclame maken voor jezelf-

-voor jongeren met ernstige hoofdpijn-

Zaterdag 15 december 11.00 – 13.30 uur
Zaterdag   5 januari      11.00 – 13.30 uur
Zaterdag 19 januari      11.00 – 13.30 uur
Zaterdag   2 februari     11.00 – 13.30 uur

Reclame maken voor jezelf is iets wat we niet vaak doen. Zeker niet als je jong bent en ernstige hoofdpijn hebt.

Hoe kun je energie opdoen om de dagen dat het minder gaat goed door te komen. Want dat je een kanjer bent met kwaliteiten is een ding wat zeker is. De school of je werkgever mag trots zijn om iemand zoals jij in zijn klas of bedrijf te hebben. Wat een doorzettingsvermogen ondanks het vele verzuim. Je stageadres of werkgever mag dan ook in zijn handen knijpen want je bent zeer loyaal, trouw en wil er alles aan doen binnen jouw mogelijkheden om het tot een succes te maken.

Dus laat je niets wijsmaken door een ander. Jij weet echt hoe het zit. Je bent het waard!

Ben je tussen de 7-25 jaar en wil je meer aandacht voor ernstige hoofdpijn op je (basis)school, op je stageadres, op je werk of bij andere instanties. Geef je dan op voor deze leuke workshop en wordt ambassadeur van de werkgroep jongeren van Hoofdpijnnet (www.allesoverhoofdpijn.nl).

Als je interesse hebt dan krijg je een super leuke workshop van 4 bijeenkomsten aangeboden welke wij, in samenwerking met de organisatie Reclame maken voor jezelf www.reclamemakenvoorjezelf.nl, zullen verzorgen op

Kosten:
De workshops zijn inclusief koffie/thee met wat lekkers. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshops, maar beschikbaar gemaakt door de werkgroep Jongeren van Hoofdpijnnet.

Ter afsluiting zullen we alle eindresultaten via een tentoonstelling (in februari/maart) de aandacht geven die het verdiend. Hiervoor zullen we nog een moment plannen.

Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag en veroveren we de wereld vol onbegrip. We gaan er vol tegenaan. Op naar een betere wereld voor jongeren met ernstige hoofdpijn.

Heb je interesse stuur me dan voor 14 december a.s. een mail via esther@hoofdpijnnet.nl of app me via 06-29204809.

Mocht je niet naar Utrecht kunnen komen voor de workshop, maar wel graag willen meedenken als ambassadeur voor Hoofdpijnnet dan vraag ik je ook graag om contact met me op te nemen.

Esther Visser

Indekerngezond

Adres

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum

Kijk hier hoe je ons kunt bereiken

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Meer…

Contactpersonen

Projectleiders
Janine van der Duin
M: 06-53123320
Sandra IJpma
M: 06-12349277