Stromend door de overgang

Woensdag 20 februari van 9.30- 11.00 uur (kosteloos)
Vrijdag 12 april van 9.30-11.00 uur (7,50 euro)

De overgang wordt nog altijd gezien als iets waar je pas in belandt als je rond de vijftig bent. Échter, onze hormonen schommelen ook al flink in de periode daarvoor. Dit noemen we de pre-menopauze. Er ontstaat een (tijdelijke)disbalans in de hormonen, waarbij je op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak allerlei klachten kunt ondervinden. Je kunt deze periode enigszins vergelijken met de puberteit.
Onder andere leefstijl, voeding, omgaan met stress en eventueel voedingssupplementen zijn belangrijk in de ondersteuning om gezond en vitaal te blijven of te worden.

 – Wil je meer weten over de overgang?
 – Heb je vage klachten die bij de overgang zouden kunnen horen?
 – Wil je weten wat je hier zelf aan kunt doen?
Kortom, wil je weten hoe je stromend door de overgang kunt gaan? Meld je dan aan via info@indekerngezond.nl

Berna Mulder
Ik ben orthomoleculair therapeut en ga ervan uit dat we heel veel klachten in eerste instantie kunnen verminderen of oplossen door middel van de voor jou juiste voeding. Indien voeding niet voldoende is kijk ik welke supplementen nodig zijn ter aanvulling. Vaak is het echter fijn om supplementen direct in te zetten, daar je met supplementen meestal sneller resultaat hebt dan alleen met goede voeding. Vanwege mijn werkzaamheden voor een Vrouwenkliniek en mijn eigen ervaringen heb ik eind 2017 de opleiding van Intoflow, Stromend door de Overgang (SDDO®) gedaan.

Linda Leeflang
Ik ben massagetherapeut en werk vanuit de holistische visie. Ik ga er vanuit dat jij als mens één geheel bent en dat alles in je lichaam met elkaar in verbinding staat door stroming en beweging.
Na mijn opleiding bij Intoflow, ben ik sinds mei 2018 ook overgangstherapeut en sta ik op de SDDO®-therapeutenlijst. Deze lijst wordt gebruikt voor doorverwijzing van patiënten naar een gecertificeerde en
in de overgang gespecialiseerde therapeut in jouw omgeving.

Indekerngezond

Adres

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum

Kijk hier hoe je ons kunt bereiken

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Meer…

Contactpersonen

Projectleiders
Janine van der Duin
M: 06-53123320
Sandra IJpma
M: 06-12349277