Van Droom naar Realiteit!

Donderdagochtend 6 december 2018 van 9.30-11.30 uur

Dinsdagochtend 15 januari 2019 van 9.30-11.30 uur

Vrijdagochtend 15 februari 2019 van 9.30-11.30 uur

Heb jij dromen en verlangens die maar niet uit komen?

  • Wuif je elke keer je dromen aan de kant door de beren die je op je pad ziet?
  • Heb je behoefte aan verandering maar kom je er maar niet toe?
  • Blijf je rondjes draaien in je hoofd en kun je geen keuzes maken voor een volgende stap?
  • Zit je niet lekker in je vel en kom je niet verder?
  • Weet je niet welke talenten je hebt?
  • Ben je je passie kwijtgeraakt?
  • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en geen balans meer ervaart?

Mijn droom is dat veel meer mensen werkelijk gaan doen waar ze echt van houden zodat ze meer gaan stralen en zich gelukkiger voelen! Herkenbaar?

Kosten 10 euro
Opgeven? Stuur een mail naar info@indekerngezond.nl

Workshop wordt gegeven door Sandra IJpma

Mijn passie is om 20-ers, 30-ers en 40-ers te helpen hun unieke waarde en talenten te ontdekken en te ontwikkelen zodat ze kunnen leven vanuit hun unieke zijn! Ik begeleid je graag in je persoonlijke groei, je balans werk/privé te herstellen, je richting te geven of inzicht te geven in je talenten en je kwaliteiten.

Ik ben liefdevol, geduldig en betrokken en bied een luisterend oor zonder waardeoordeel. Ik werk resultaat- en oplossingsgericht en help jou om passende doelen te stellen en deze concreet uit te werken. Ik ben toegankelijk, stem af, daag uit en geef je sturing waar nodig is.

Mijn droom is dat jouw droom gaat uitkomen en dat ik jou mag begeleiden naar een eerstvolgende stap zodat je (nog meer) gaat genieten van het leven en gaat stralen! Mijn droom is dat jij gaat doen waar je echt van houdt en (weer) plezier krijgt in het leven!

‘If you can dream it, you can live it!’
Deze spreuk staat op de muur in onze keuken! En oh… wat geloof ik hierin! Je kunt veel meer dan je vaak denkt! Het is zo gaaf om dromen waar te maken, het brengt jezelf als het ware tot leven als je je hart volgt en wandelt in je passie! Zo mooi! Soms heb je daarvoor even een steuntje in je rug nodig!

Ervaring
Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs als ambulant begeleider, waar bij ik leerkrachten en professionals begeleid en adviseer, kan ik goed aansluiten bij jouw behoefte en kan ik je ondersteunen zodat jij weer in je kracht kunt gaan staan en kunt genieten! Ook geef ik trainingen en workshops die je helpen om je talenten, passies en kwaliteiten te ontwikkelen.

Talentcoach
Ik ben gecertificeerd talentcoach waar bij ik werk met de Talent Methode Analyse (TMA methode) waarbij je inzicht krijgt over je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Na aanleiding van deze rapportage coach ik je en geef ik een passend ontwikkeladvies. Bij TotalBalance heb ik een coachingsopleiding gevolgd en in mijn onderwijscarrière heb ik ruime ervaring met mijn coachingsvaardigheden voor professionals.

Verder…
Verder ben ik gelukkig getrouwd met Niels en een trotse moeder van 2 zonen en een dochter en woon ik in Leidsche Rijn – De Meern!

Dream it, wish it, do it!

Indekerngezond

Adres

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum

Kijk hier hoe je ons kunt bereiken

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Meer…

Contactpersonen

Projectleiders
Janine van der Duin
M: 06-53123320
Sandra IJpma
M: 06-12349277