Doe de test Positieve Gezondheid

  • Hoe hoog scoor jij op de verschillende levensgebieden? Hoe voel jij je op een willekeurig moment op de dag? Via deze test breng je dit in kaart, je ziet je op welk levensgebied je hoog en laag scoort en waar je meer energie in kan steken. Slechts een kleine aanpassing kan al invloed hebben op je beleving.
  • Na de test ga je aan de slag met het gebied waar jouw motivatie zit. Oftewel je bekijkt waar je zin in hebt en waar je goed in bent, want dáár krijg je energie van. En wat blijkt? Vaak gaan de scores op de andere levensgebieden ook – als vanzelf – omhoog.
  • Hoe werkt het precies? Je bekijkt zeven stellingen en geeft een cijfer aan elk levensgebied. Op het testformulier geef je dit door een punt te zetten op de betreffende dimensie. Vervolgens verbind je de punten met elkaar en ontstaat er een symbool van jou staat van gezondheidsbeleving.
  • Er zijn twee mogelijkheden om de test in te vullen, namelijk online (https://mijnpositievegezondheid.nl/tools/hoewerkthet/) of samen met iemand bij Indekerngezond. Zo kun je het er samen over hebben waar jouw motivatie ligt en of en zo ja op welk gebied jij een stap wil gaan zetten.

Zoek je meer verdieping op Positieve Gezondheid? Bekijk hier een overzicht van Agenda.

Indekerngezond

Adres

Kopenhagenstraat 41
3541 CE Utrecht – Leidsche Rijn Centrum

Kijk hier hoe je ons kunt bereiken

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:30 – 17:00 uur
Bij initiatieven ‘s avonds en/of in het weekend ook geopend

Meer…

Contactpersonen

Projectleiders
Janine van der Duin
M: 06-53123320
Sandra IJpma
M: 06-12349277